Maaltijdvoorziening

Maaltijd-
voorziening

Buurtmoestuin

Buurt-
moestuin

Overige projecten

Overige
projecten

Maaltijdvoorziening

Overige projecten

Buurtmoestuin

Daily Meal Program verbindt…. In de wijk!

jun 2023

Zaterdag 3 juni was het dan eindelijk zover. De eerste bazaar bij Sentro di Bario Wishi Marchena georganiseerd door Daily Meal Program. Een project voor en door buurtbewoners.

Bezoekers deden zich tegoed aan heerlijke lokale gerechten , bereid door het keukenteam van DMP. Ook vond kleding gretig aftrek onder de bezoekers. Daarnaast waren er ook kraampjes met sieraden, schoenen en accessoires. Het geheel werd opgeluisterd met muziek van meneer Chong, hetgeen goed in de smaak viel onder de bezoekers. Goed was om te merken dat naast mensen uit de buurt ook uit andere wijken de bazaar wisten te vinden.

In de buurtmoestuin van DMP is elke eerste zaterdag een tuinwerkdag. Bezoekers kregen een rondleiding door de moestuin , konden meedoen met de ananas workshop en een meloen winnen door het aantal bonen in de pot te raden. Meneer Rudson Cicilia was de gelukkige winnaar. Een groot aantal bezoekers heeft zich laten verleiden tot de aanschaf van een plant. Kinderen vermaakten zich met het blikgooien. Al met al een zeer geslaagde ochtend, welke zeker voor herhaling vatbaar is!