Maaltijdvoorziening

Maaltijd-
voorziening

Buurtmoestuin

Buurt-
moestuin

Overige projecten

Overige
projecten

Maaltijdvoorziening

Overige projecten

Buurtmoestuin

Doneer/Sponsor/Help NU

Om de kwetsbaren te kunnen blijven helpen, heeft DMP uw hulp hard nodig. Met uw donaties kunnen wij samenwerken aan een beter, duurzaam en zelfvoorzienend Curaçao.

Doneer geld

DMP ontvangt geen overheidssubsidies. Onze activiteiten zijn alleen maar mogelijk met donaties en sponsoring. Uw steun is bij ons dus meer dan welkom. Want dankzij u, kunnen wij blijvend mensen helpen.

Iedere donatie, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd!

Help Daily Meal Program om kwetsbaren te helpen. Dat kan al met een klein bedrag:

Nafl. 5,00 / € 2,50 = 1 maaltijd

Op Curaçao kunt u storten op MCB 332 943 07, t.n.v. Stichting Daily Meal Program.

Als u vanuit Nederland wil doneren aan een organisatie met een Anbi-status dan kunt u ook geld overmaken naar het Daily Meal Program via De Nederlandse stichting Hulp aan Curaçao, deze heeft onder andere als doel: Het werven van fondsen ten behoeve van behoeftige bejaarden, kinderen en families op Curaçao in het kader van de armoedebestrijding.

Stichting Hulp aan Curaçao
Triodos Bankrekeningnummer: NL15TRIO0320150887
VERMELD ERBIJ DAILY MEAL PROGRAM
Citadel 3
4207 EJ Gorinchem
Nederland

Sponsor met voedsel en/of materiaal

We kunnen met elkaar voedselverspilling tegen gaan. Heeft u als groothandel/-organisatie/supermarkt/restaurant voedsel over, welke u niet meer kunt verkopen of serveren, maar welke nog wel prima gebruikt kan worden in de keuken van DMP?

Heeft u spullen of diensten die u beschikbaar wilt stellen?

Help als vrijwilliger

Handjes zijn altijd welkom. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Klik dan op de link naar het contact formulier en er wordt contact met u opgenomen.

Partners

DMP heeft vele partners op Curacao en in Nederland, waar we ontzettend blij mee zijn. Mocht u interesse hebben om ook partner te worden van DMP, dan kunt u dit aangeven op het contact formulier. Wij nemen dan contact met u op.